Controlpanel

In vier woorden: gek op het web

In 2012 gestart en inmiddels uitgegroeid tot alles-in-een dienstverlener. Met nog steeds dezelfde prestatiedrang.

Hosting 4 Power in ’t kort

Gevestigd in Nijmegen, maar net zo wereldwijd beschikbaar als het web: dat is Hosting 4 Power. In 2012 gestart met het verlenen van hostingdiensten in kleine kring; in 2014 de stap naar de complete, zakelijke dienstverlener die Hosting 4 Power nu is: voor domeinnamen, hosting en servers.

Met dezelfde mentaliteit

Natuurlijk is Hosting 4 Power alsmaar professioneler geworden, maar de mentaliteit is niet veranderd. Nog altijd is het enthousiasme voor het vak iedere dag voelbaar op kantoor – en in gesprek met de klant. Persoonlijk contact en meedenken zijn voor Hosting 4 Power geen loze woorden, maar iedere dag opnieuw belangrijk.

Contact opnemen

Een gecertificeerd datacenter.

Voor de best mogelijke dienstverlening voor u als klant heeft Hosting 4 Power gekozen voor Datacenter Arnhem. Dat is om deze redenen:

  • SOC2-2 gecertificeerd: gebaseerd op de ISO270001 normering met het grote verschil met ISO270001 dat u alleen de processen vastlegt bij ISO270001. Bij SOC2-2 is dit ook, maar dan wordt de input met de output gecontroleerd, zodat er daadwerkelijk geleverd wordt zoals beloofd.
  • TIERIII norm: dit houdt in dat alle leverende componenten, van netwerk tot stroomnet, N+1(Dubbel) uitgevoerd zijn. Hierdoor kan een compleet netwerk/stroomnet uitvallen, zonder dat er een dienst onbereikbaar is.
  • 10 onafhankelijke IP Transits: het netwerkverkeer gaat via10 afzonderlijke verbindingen naar buiten, zodat uw verkeer altijd de kortste route neemt en indien er een storing optreedt bij een van de Transits, het verkeer over de overige ongestoord verder gaat.
  • 17 jaar trackrecord zonder downtime.

Meer weten over Hosting 4 Power, het aanbod of de keuze voor Datacenter Arnhem? Uw vraag is meer dan welkom.

Contact opnemen

Partners en leveranciers