Controlpanel

Uw gewenste domeinnaam in slechts enkele klikken vastgelegd

Een domeinnaam registreren kost slechts enkele minuten en gebeurt volledig automatisch. Daarna is het eenvoudig te beheren binnen het controlepaneel. Check hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

Domeinnaam registreren en beheren

Voor online succes is een goede domeinnaam onmisbaar. Met de juiste domeinnaam wordt u sneller vindbaar en onthoudt de bezoeker uw website beter. Bij Hosting 4 Power kunt u snel en gemakkelijk een domeinnaam registreren, en vervolgens beheren via het controlepaneel. Hosting 4 Power is een SIDN registrar, wat betekent dat domeinnamen rechtstreeks gekocht worden van de eigenaar van het volledige .nl-domein.

De juiste domeinnaam bepalen

Ongetwijfeld weet u welke domeinnaam het beste bij uw website of die van uw klanten past. Wat Hosting 4 Power dan weer weet, is welke domein-extensies u kunt gebruiken. Van .nl tot .xyz: omdat er samengewerkt wordt met verschillende partijen, zitten bijna alle extensies in het aanbod.

Staat de door u gewenste extensie er niet bij?

Neem dan vooral contact op. Dan gaat Hosting 4 Power zijn uiterste best doen om de gewenste extensie alsnog beschikbaar te maken.

Contact opnemen